حذف مجريان تلويزيوني در المپيك ، رفتار بد شبكه 3 در پوشش بازي هاي المپيك و همچنين نگرش مجريان راديو نسبت به ورزشكاراني مانند كيميا عليزاده از جمله موضوعاتي بود كه در نشست پوشش المپيك 2020 توكيو مورد بحث قرار گرفت. به گزارش مجله زنده خبري ، مدير تيم توليد شبكه ورزش سيما در اين …
توضيحاتي درباره گافهاي مجريان تلويزيون در المپيك https://livemag.ir/2021/08/توضيحاتي-درباره-گافهاي-مجريان-تلويز/ https://livemag.ir/2021/08/توضيحاتي-درباره-گافهاي-مجريان-تلويز/#respond مجله زنده خبري Mon, 09 Aug 2021 13:26:23 0000 فرهنگ و هنر https://livemag.ir/2021/08/توضيحاتي-درباره-گافهاي-مجريان-تلويز/ حذف مجريان تلويزيوني در المپيك ، رفتار بد شبكه 3 در پوشش بازي هاي المپيك و همچنين نگرش مجريان راديو نسبت به ورزشكاراني مانند كيميا عليزاده از جمله موضوعاتي بود كه در نشست پوشش المپيك 2020 توكيو مورد بحث قرار گرفت. به گزارش مجله زنده خبري ، مدير تيم توليد شبكه ورزش سيما در اين …
حذف مجريان تلويزيوني در المپيك ، رفتار بد شبكه 3 در پوشش بازي هاي المپيك و همچنين نگرش مجريان راديو نسبت به ورزشكاراني مانند كيميا عليزاده از جمله موضوعاتي بود كه در نشست پوشش المپيك 2020 توكيو مورد بحث قرار گرفت.
به گزارش مجله زنده خبري ، مدير تيم توليد شبكه ورزش سيما در اين جلسه به بررسي بازتاب بازي هاي المپيك 2020 توكيو در مورد رفتار رهبران صداوسيما در قبال ورزشكاران از جمله كيميا عليزاده: بود پرداخت.
رويكرد ما به پديده مهاجرت روشن بود
ملك آبادي در اين باره گفت: ما قبل از هر مسابقه جلسات مفصلي با رهبران خود داشتيم اما رويكرد سازمان نسبت به پديده مهاجرت كاملاً مشخص است. تفاوت كسي كه به كشورش پشت مي كند ، كسي است كه وقتي در برابر ملت خود مي ايستد به پرچم خود پشت مي كند. من اين اعتراض را ندارم كه پايتخت سوخته محسوب مي شود ، اما تحت چه پرچمي بازي مي كند ، بنابراين واضح است كه مي توان گفت زير پرچم ايران نيست و وجود ندارد. اما نه اينكه بخواهيم كيميا عليزاده را در ملاءعام شكست دهيم. آنها نيز شركت كردند ، اما در مقابل ملت ايران ايستادند و در قالب پرچم پناهجوياني كه هويت ندارند شركت كردند. سوال اينجاست.
شرح اشتباهات مجريان
به گزارش مجله زنده خبري ، در جلسه بازبيني بازي هاي المپيك 2020 توكيو در صداوسيما كه امروز با حضور سيد پويا ملك آبادي – مدير توليد شبكه ورزش سيما ، محمد اميرپور – روزنامه نگار ورزشي ، محمود عبدالهي – مدير روابط عمومي “از كميته ملي المپيك و علي عسگر احمدي – مدير گروه مسابقات ورزشي و راديويي در فضاي مجازي برگزار شد. مدير تيم توليد شبكه هاي ورزشي مشكلات ، ضعف ها و نقاط قوت پوشش المپيك را توضيح داد و گفت: “ما پنج ماه قبل از پوشش المپيك طرحي در شبكه ورزشي داشتيم. “برنامه ما از ساعت 4:30 صبح شروع شد و ما مسابقه را به طور كامل پوشش داديم و از اين نظر مردم چيزي را از دست ندادند و اين يك رويداد منحصر به فرد در پوشش بازي هاي المپيك بود.
وي ادامه داد: شبكه ورزش برنامه مستمري داشت؛ از سوي ديگر ، ما مي خواستيم بازي ها با جزئيات بيشتري پخش شوند و مكالمات كمتر باشد. دوازده خبرنگار آماده گزارش روزانه بودند و ما مصاحبه هاي تحليلي خود را در برنامه آماده كرديم و از ساعت 8 صبح تا 11 شب مصاحبه هاي تحليلي براي رويدادهاي مختلف با حضور كارشناسان مختلف داشتيم. ما روزانه 40 مورد ورزشي جذاب داشتيم كه با موضوع نكات برجسته روز المپيك پخش مي شد. چهار تن از مجريان اصلي شبكه ورزشي در توكيو بودند و آقاي توتونچي مجري اصلي بود. ما همچنين دو ميزبان صبح و عصر و به طور كلي شبكه ورزشي در المپيك شركت كرديم.
وي با اشاره به كاستي هاي شبكه ورزشي گفت: “شبكه ورزشي به دنبال مرجع است”: “ما در زمان المپيك نيز مورد انتقاد قرار گرفتيم كه بيشتر آنها مربوط به محدوديت هاي رسانه اي و پخش بود.” در ارتباط با سخنراني آقاي يكتامرام ، وي از ساعت 4 صبح تا 1 بعد از ظهر در برنامه شركت كرد و به دليل نگراني و مشغله ذهني ، لحظه اي گيج شد و اين اظهارات را بيان كرد. اما در نهايت ، مخاطب از شبكه ورزشي نگاهي كاملاً تخصصي و تخصصي مي خواهد.
خطاها و خطاهاي غير عمدي در چنين حجم برنامه اي رخ مي دهد
ملك آبادي همچنين خطاي طراحي برنامه را يكي ديگر از اشتباهات اين شبكه در پوشش بازي هاي المپيك عنوان كرد و گفت: خطاي طراحي برنامه از ديگر مواردي بود كه به آن پرداخته شد و ما آن را اصلاح كرديم. اين يك نقص طراحي نبود ، بلكه يك نقص تزئيني بود.
وي يادآور شد: با توجه به اينكه برنامه از ساعت 4:30 صبح تا 5 بعد از ظهر به طور مداوم پخش مي شد ، از ساعت 8 صبح تا 11:30 بعد از ظهر ادامه داشت ، هيچ چيز از ديد مخاطبان پنهان نبود و طبيعي بود كه اشتباهي غير عمدي انجام شود. در چنين حجمي از برنامه ها اتفاق مي افتد.
علي اشاراحمدي ، مدير بخش ورزش و مسابقات راديو ورزش نيز با اشاره به برتري نسبي راديو ورزش نسبت به شبكه هاي تلويزيوني كه المپيك را پوشش مي دهند ، گفت: اين عكس با دو خبرنگار در استوديوي المپيك توكيو را پوشش مي دهد.
وي در مورد شيوع بيماري عروق بيماري كرونا قلب ، اهميت و تاثير آن در المپيك توكيو گفت: “دو خبرنگار ما كه در توكيو حضور داشتند ، آقاي آتاران به مدت يك هفته و نوروز بيش از دو هفته ، هنگام ورود به طور كامل زير قرنطينه بودند. و اين شغل پوشش خبري مسابقات را براي ما مشكل كرد.
وي افزود: ما موفق شديم آخرين مرحله مسابقات تيراندازان كشورمان ، جواد فروئي را به صورت زنده از توكيو پوشش دهيم و از مزيت نسبي اين كه بصري نيستيم و محدوديت پخش زنده ويدئويي استفاده كنيم. تعطيلات را بپوشانيد.
احمدي تاكيد كرد: با توجه به امكان پخش زنده راديويي بدون محدوديت هاي معمول تصويري در مسابقات بانوان ، ما توانستيم رقابت ملي لباس ناهيد كياني خود را در دور اول مسابقات وي به طور كامل پوشش دهيم و فضايي كامل و پر جنب و جوش را براي خبرنگاران ايجاد كنيم.
در تلاش براي پوشش مسابقات راديويي زنان ، همه يك هدف مشترك را دنبال مي كنند
مدير گروه مسابقات ورزشي و راديويي در خصوص پوشش مسابقات بانوان با اعتقاد به اينكه پوشش اين مسابقات مزيت نسبي راديو است ، گفت: در عين حال همه از نظر پوشش مسابقات بانوان يك هدف مشترك را دنبال مي كنند. در راديو وي گفت:
مدير گروه ورزش و ورزش ورزش هاي راديويي با اشاره به رضايت مخاطبان راديو اسپورت از پوشش گزارش هاي راديو ورزش در اين مسابقات ، گفت: وقتي چنين رويدادي به طور كامل پوشش داده شود بازخوردها به طور طبيعي مثبت است. در اولين مسابقه ناهيد كياني به دليل محدوديت هاي موجود موفق شديم بدون وقفه اينترنت اين مسابقه را به طور كامل پوشش دهيم.
مدير گروه ورزش و ورزش ورزشهاي راديويي افزود: از هفته آينده راديو ورزشي خود را براي جو بازي هاي پارالمپيك توكيو كه قرار است از 2 تا 14 سپتامبر برگزار شود ، آماده مي كند. ما در پارالمپيك تخصص داريم و در استوديوي المپيك براي هر لحظه گزارشي خواهيم داشت كه مسابقات را پوشش مي دهد.
وي با اشاره به دشواري پخش بازي هاي المپيك خاطرنشان كرد: برخي از مسابقات از ساعت 4 صبح شروع شد و در ساعت 4 صبح در راديو ورزشي اتفاق افتاد و تا بعد از ظهر آن روز ادامه داشت. همه چيز را پوشش مي داد و از آنجا كه راديو در تصوير نبود ، به راحتي چندين بازي را به طور همزمان پوشش مي داد. اين اتفاقات در راديو نيز رخ داد.
شبكه 3 تصميم گرفت چندين بار اين سريال را به جاي المپيك پخش كند
محمد اميرپور ، روزنامه نگار ورزشي ، در مورد پوشش المپيك كه شبكه سه سيما نگرش خوبي نسبت به المپيك ندارد ، گفت: المپيك مسابقات را در بالاترين رده برگزار مي كند. من مي خواهم شبكه سوم سيما نوع شبكه ورزشي را دنبال كند و حداقل مسابقات را در سطح بالاتري پخش كند. اما در جعبه هاي مهم ورزشي ، شبكه تصميم گرفت چندين بار اين مجموعه را تكرار كند.
وي به تيم تحت پوشش برنامه المپيك يادآور شد: “خسته نباشيد”: “اگر اين نكات رعايت شود ، مي توانيم كيفيت بهتري در سازماندهي پوشش بازي هاي المپيك داشته باشيم.”
وي همچنين در مورد موضوعات كارشناسي برنامه ها اظهار داشت: “بحث هاي كارشناسي ممكن است در قالب تخصص باشد ، اما اگر كمي عميق تر بود بهتر بود. قطره اي به مخاطب بدهيد.
اين روزنامه نگار در ادامه تصادف مسابقات در پخش شبكه ورزش را يكي از اتفاقات بدي كه در جريان بازي هاي المپيك در پوشش بازي هاي اين شبكه رخ داد ، توصيف كرد.
وي گفت: مسابقه ورزشي مملو از لحظات دراماتيك است ، براي درك همه لحظات مسابقه بايد همه اينها را تماشا كنيم متاسفانه اين امنيت اين روزها زياد اتفاق افتاده است ، به شكلي كه ما از بسكتبال به تنيس پرتاب شديم. و از تنيس. “تا بازي ديگر و غيره.
ما نتوانستيم از ظرفيت استفاده كنيم
محمود عبدالهي مدير روابط عمومي كميته ملي المپيك نيز از صداوسيما براي پوشش المپيك تشكر كرد و گفت: پس از ديدار نمايندگان تلويزيون و هماهنگي شوراي ورزش ، پوشش مسابقات در مقايسه با دوره هاي قبلي “اختلاف زمان اوضاع را كمي دشوارتر كرده بود ، تا جايي كه ساعت 10:30 تا 23:00 بود كه برنامه در حال انجام بود ، و در عين حال هماهنگي نمايش دشوار بود. ورزشكاران ، مربيان و همه از ظرفيت كامل براي پوشش خبري المپيك برخوردار بود.
عبدالهي افزود: مذاكرات خوب و همكاري خوبي با همكاران صداوسيما انجام شد و ما بيشترين ظرفيت را داشتيم ، اما در بسياري از نقاط نمي توانستيم از اين مزيت استفاده كنيم و بزرگترين دليل آن اختلاف زمان است. ، بايد شرايط ورزشكاران را در نظر مي گرفتيم. اما در كل ما آنقدر از ظرفيت كامل برخوردار بوديم كه نتوانستيم از آن به طور كامل استفاده كنيم.
موج هايي كه عليه راديو پيش رفت
در بخشي ديگر از اين نشست ، اميرپور از نگرش مجريان نسبت به ورزشكاراني مانند كيميا عليزاده انتقاد كرد و گفت: من مي خواهم مجريان صداوسيما قبل از رويدادهايي مانند المپيك جلساتي را براي تعيين موقعيت خود در قبال ورزشكاران برگزار كنند. هر يك از مجريان با طعنه اظهارات خود را روي آنتن زنده بيان كردند. يكي از ميزبانان اسمي كيميا عليزاده در هنرهاي رزمي و خوب نبود كه از زاويه به موضوع نگاه كنيد و تماشاي المپيك نتيجه خوبي نبود و به او آسيب مي رساند يا از عنوان به عنوان مشت ايراني در دهان استفاده مي كند. آمريكا در كاراته اين موقعيت ها موج هاي زيادي را در فضاي مجازي ايجاد كرد و بهتر بود قبل از شروع مسابقه جلساتي برگزار شود. امواج رسانه اي عليه راديو پخش شد.
انتهاي پيام