رئيس مركز پليس كشف و پيشگيري از جرايم اينترنتي ناجا فتح در مورد كلاهبرداري توسط شهروندان ، ضبط تماس هاي صوتي و اعلام مواردي مانند برنده شدن در مصاحبه ، دعوت به عنوان مهمان ، ارائه توسط دوستان و غيره هشدار داد. سرهنگ علي محمد رجبي در مصاحبه با مجله زنده خبري ، وي با …
هشدار پليس درباره تماسهاي درخواست كننده كدتاييد https://livemag.ir/2021/07/هشدار-پليس-درباره-تماسهاي-درخواست-كن/ https://livemag.ir/2021/07/هشدار-پليس-درباره-تماسهاي-درخواست-كن/#respond مجله زنده خبري Wed, 28 Jul 2021 05:32:27 0000 حوادث و رويدادها https://livemag.ir/2021/07/هشدار-پليس-درباره-تماسهاي-درخواست-كن/ رئيس مركز پليس كشف و پيشگيري از جرايم اينترنتي ناجا فتح در مورد كلاهبرداري توسط شهروندان ، ضبط تماس هاي صوتي و اعلام مواردي مانند برنده شدن در مصاحبه ، دعوت به عنوان مهمان ، ارائه توسط دوستان و غيره هشدار داد. سرهنگ علي محمد رجبي در مصاحبه با مجله زنده خبري ، وي با …
رئيس مركز پليس كشف و پيشگيري از جرايم اينترنتي ناجا فتح در مورد كلاهبرداري توسط شهروندان ، ضبط تماس هاي صوتي و اعلام مواردي مانند برنده شدن در مصاحبه ، دعوت به عنوان مهمان ، ارائه توسط دوستان و غيره هشدار داد.
سرهنگ علي محمد رجبي در مصاحبه با مجله زنده خبري ، وي با اشاره به روش فريب شهروندان از طريق تماس صوتي گفت: دلالان و كلاهبرداران از هر روش و فرصتي براي فريب شهروندان استفاده مي كنند و در اين ميان تماس با مصرف كنندگان يكي از اين روش ها است. به اين ترتيب كلاهبرداران يك شماره را به طور تصادفي يا از پيش تعيين شده شماره گيري مي كنند و ابتدا بررسي مي كنند كه آيا كاربر با اين شماره تلفن به نرم افزار انتقال پول و غيره متصل است؟
وي ادامه داد: سپس اين افراد از طريق نرم افزار تماس صوتي يا حتي تماس مستقيم و به بهانه هاي مختلف از جمله برنده شدن در قرعه كشي راديو ، شركت در يك برنامه تلويزيوني ، ارائه توسط دوستان و غيره با شهروندان تماس گرفتند تا از كاربر سوال كنند و دقايقي پس از جلب اعتماد آنها براي خواندن كد چند رقمي ارسال شده براي آنها با صداي بلند. سود همچنين دليل اين امر را ذكر مي كند ، مانند تضمين هويت شخص ، روند اداري اعطاي جايزه و غيره. بدون اينكه بدانيد در پشت صحنه همان كد چهار رقمي در واقع مجوز دسترسي به حساب هاي شهروندان در برنامه هايي مانند بانكداري تلفن همراه و حتي شبكه هاي اجتماعي وجود دارد.
رجبي با بيان اينكه سفته بازان معمولاً با شماره هاي ناشناس تماس مي گيرند ، افزود: شهروندان به هيچ وجه نبايد فريب چنين تماس هايي را بخورند و بهتر است به محض شروع به صحبت در مورد آن ارتباط را قطع كنند. اما در صورت اعلام كد چهار رقمي ، بايد بلافاصله رمز حساب هاي بانكي و شبكه هاي اجتماعي خود را تغيير دهند و در صورت برداشت غيرمجاز از حساب و … بايد با پليس تماس بگيرند.
رئيس مركز كشف و پيشگيري از جرائم اينترنتي در پليس فتاي ناجا گفت: دلالان مي توانند طعمه هاي خود را از ميان افراد مسن و ميانسال انتخاب كنند.
وي افزود: علاوه بر اين ، با توجه به اينكه بسياري از اين دلالان از نرم افزار WhatsApp براي برقراري تماس استفاده مي كنند ، كاربران بايد توجه داشته باشند كه هيچ نهاد دولتي از جمله بانك ها ، وزارتخانه ها ، راديو و … از اين نرم افزار وي براي برقراري تماس استفاده نمي كند ، و اين نشان مي دهد كه اقدامات آنها فريبنده است.
انتهاي پيام