مطالعات نشان داده است كه چاي ممكن است علائم افسردگي ، فراموشي و سندرم داون را بهبود بخشد. به گزارش گزارشگر يك فراديد وي نوشت: “براي قرن ها ، چاي چيزي فراتر از رفع تشنگي نبوده است.” مردم در سراسر جهان براي استراحت ، خستگي و آرامش چاي مي نوشند و بيش از هر زمان …
منبع: گزارشكر يك
چرا نوشيدن چاي در لحظات بحراني ميتواند مفيد باشد؟
چرا نوشيدن چاي در لحظات بحراني ميتواند مفيد باشد؟ https://reporter1.ir/چرا-نوشيدن-چاي-در-لحظات-بحراني-ميتوا/ گزارشگر يك Fri, 28 May 2021 16:19:49 0000 عمومي https://reporter1.ir/چرا-نوشيدن-چاي-در-لحظات-بحراني-ميتوا/
مطالعات نشان داده است كه چاي ممكن است علائم افسردگي ، فراموشي و سندرم داون را بهبود بخشد. به گزارش گزارشگر يك فراديد وي نوشت: “براي قرن ها ، چاي چيزي فراتر از رفع تشنگي نبوده است.” مردم در سراسر جهان براي استراحت ، خستگي و آرامش چاي مي نوشند و بيش از هر زمان …
منبع: گزارشكر يك
چرا نوشيدن چاي در لحظات بحراني ميتواند مفيد باشد؟
مطالعات نشان داده است كه چاي ممكن است علائم افسردگي ، فراموشي و سندرم داون را بهبود بخشد.
به گزارش گزارشگر يك فراديد وي نوشت: “براي قرن ها ، چاي چيزي فراتر از رفع تشنگي نبوده است.” مردم در سراسر جهان براي استراحت ، خستگي و آرامش چاي مي نوشند و بيش از هر زمان ديگري به آن نياز دارند. اين احساس كه يك فنجان چاي بازسازي شده مي تواند همه چيز را بهتر كند ، هنوز هم انتخاب خوبي است. با ادامه روند رو به رشد مصرف چاي در سراسر جهان ، سازمان ملل 21 مه را به عنوان روز جهاني چاي نامگذاري كرده است.
دانشمندان مي خواهند بدانند كه چاي چگونه بر روحيه و شناخت مصرف كنندگان تأثير مي گذارد. به طور خاص ، آنها مي خواهند بدانند كه آيا اثرات تسكين دهنده و تسكين دهنده چاي به پيامدهاي بيولوژيكي تركيبات موجود در چاي يا بافتهايي كه چاي در آنها مصرف مي شود ، ناشي مي شود. بافت آماده سازي نوشيدني به اين معني است كه جهان يك فنجان آزادانه انتخاب كرده و مدتي در گوشه اي نشسته است. يا شايد هر دو كار كنند.
چاي هاي سياه ، سبز و اولانگ همه از گياهي به نام Camellia sinicis تهيه مي شوند. با اين حال ، از آنجا كه چاي سبز به روش ديگري فرآوري مي شود ، برخي از تركيبات سطح بالاتري دارند و دانشمندان معتقدند كه تأثير مثبت بيشتري بر سلامت روان ما دارد.
تقويت مغز
استفان بورگواردت ، رئيس گروه روانپزشكي و روانكاوي در دانشگاه لوبك ، آلمان ، مي گويد يافته هاي علمي حاكي از آن است كه چاي مي تواند عملكرد مغز را در افراد سالم بهبود بخشد. وي در مطالعه اي در سال 2014 ، عصاره چاي سبز معادل 1 تا 2 فنجان چاي سبز را در اختيار 12 داوطلب سالم قرار داد و براي شناسايي تغييرات اتصال در مناطق خاصي از مغز ، از مغز تصويربرداري كرد.
وي گفت: “ما شاهد افزايش ارتباطات در مناطق مغزي هستيم كه درگير حافظه كوتاه مدت هستند.”
مطالعه اي كه او در سال 2017 با دانشمندان ديگر انجام داد ، نشان داد كه چاي از سه طريق بر مغز ما تأثير مي گذارد: با افزايش حافظه و تمركز مي تواند بر شناخت تأثير بگذارد و بر عملكرد مغز به ويژه حافظه تأثير بگذارد. اين مطالعه نتيجه گرفت كه غربي ها مي توانند با مصرف حداقل 100 ميلي ليتر چاي سبز در روز از “عملكرد عصب” محافظت كنند. با اين حال ، بورگواردت هشدار مي دهد كه تأثيرات آن بسيار گسترده نيست و شواهدي كه در حال حاضر در دسترس است ، بر اساس مطالعات با تعداد كمي نمونه است.
تركيبات مختلف
هنوز مشخص نيست كه تركيبات موجود در چاي مسئول تقويت قدرت مغز ما هستند و آيا اين تركيبات به تنهايي كار مي كنند يا به صورت تركيبي.
مهمترين تركيبات موجود در چاي در واقع آنتي اكسيدانهايي مانند اپي گالوكاتچين گالات (EGCG) ، فراوانترين تركيب موجود در چاي و به دنبال آن ال تيان ، كافئين ، اسيدهاي آمينه موجود در برگهاي چاي است.
بورگواردت مي گويد فوايد چاي يكي از اين تركيبات نيست ، بلكه به دليل وجود كافئين و ال تيان در كنار هم است.
مطالعات نشان داده است كه چاي ممكن است علائم افسردگي ، فراموشي و سندرم داون را بهبود بخشد.
مطالعه اي كه در سال 2018 انجام شد نشان داد كه نوشيدن مرتب چاي در طول زندگي 21٪ خطر ابتلا به افسردگي در افراد را كاهش مي دهد. البته ، از آنجا كه اين مطالعه يك مطالعه مشاهده اي است ، بنابراين نبايد رابطه علتي بين افسردگي و نوشيدن چاي برقرار شود ، اما بايد گفت كه نوشيدن چاي و افسردگي با هم ارتباط دارند.
بورگواردت مي گويد نوشيدن چاي ماده خاكستري مغز را تغيير مي دهد و طبق مطالعات انجام شده روي حيوانات ، تأثيرات چاي در درمان اختلالات رواني مانند افسردگي و فراموشي مفيد است. با اين حال ، وي خاطرنشان كرد كه اين مطالعات در مراحل ابتدايي است و براي تأييد مطالعات آزمايشگاهي قبل از نتيجه گيري به آزمايشات باليني در مقياس بزرگ نياز دارد.
بي ضرر
چاي همچنين براي سلامت جسمي مفيد است. نوشيدن چاي عمر را طولاني مي كند ، خطر بيماري هاي قلبي عروقي مانند حمله قلبي و سكته را كاهش مي دهد و ممكن است داراي خواص چربي سوزي باشد.
گانتر كهنه ، دانشيار تغذيه و علوم غذايي در دانشگاه ردينگ انگليس ، در حال مطالعه فوايد فلاوانول موجود در چاي ، كاكائو و برخي ميوه ها است. سال گذشته ، مطالعه وي نشان داد كه افرادي كه از رژيم غذايي غني از فلاول مانند توت فرنگي ، چاي و سيب استفاده مي كنند ، فشار خون پايين تري نسبت به ديگران دارند.
كهنل مي گويد ، بيشتر تحقيقات انجام شده در مورد فوايد چاي و مواد تشكيل دهنده آن به طور كلي مشاهده اي است و به گزارش خود افراد و تأثير نحوه تهيه و مصرف غذا بستگي دارد.
منبع: CNN
انتهاي پيام
منبع: گزارشكر يك
چرا نوشيدن چاي در لحظات بحراني ميتواند مفيد باشد؟