به گزارش شفاف ، در ماه هاي اخير در جامعه علمي بحث هاي زيادي در مورد بازانديشي و عفونت مجدد با Covid 19 وجود داشته است. دوره تقريباً يك ساله) در بسياري از كشورها حل شده است و كاملاً بر اساس بديهيات ويروس شناسي انتظار مي رود … اما اين موضوع هنوز در ايران در …
احتمال ابتلاي مجدد به كرونا چقدر است؟ https://livemag.ir/2021/05/احتمال-ابتلاي-مجدد-به-كرونا-چقدر-است؟/ https://livemag.ir/2021/05/احتمال-ابتلاي-مجدد-به-كرونا-چقدر-است؟/#respond مجله زنده خبري Sun, 02 May 2021 17:12:32 0000 سلامت و تندرستي https://livemag.ir/2021/05/احتمال-ابتلاي-مجدد-به-كرونا-چقدر-است؟/ به گزارش شفاف ، در ماه هاي اخير در جامعه علمي بحث هاي زيادي در مورد بازانديشي و عفونت مجدد با Covid 19 وجود داشته است. دوره تقريباً يك ساله) در بسياري از كشورها حل شده است و كاملاً بر اساس بديهيات ويروس شناسي انتظار مي رود … اما اين موضوع هنوز در ايران در …
به گزارش شفاف ، در ماه هاي اخير در جامعه علمي بحث هاي زيادي در مورد بازانديشي و عفونت مجدد با Covid 19 وجود داشته است. دوره تقريباً يك ساله) در بسياري از كشورها حل شده است و كاملاً بر اساس بديهيات ويروس شناسي انتظار مي رود … اما اين موضوع هنوز در ايران در حال بحث است و به طور كلي اغراق آميز است.
به همين ترتيب ، محققان كميته سازماندهي تحقيقات Covid-19 ، كميته ملي اپيدميولوژي Covid-19 و دانشگاه علوم پزشكي اراك در يك مقاله تحقيقاتي به مسئله عفونت مجدد Covid-19 پرداختند.
برگ گفت: “براساس دانش ما از عوامل عفوني تنفسي ويروسي مانند آنفلوانزا ، پاراآنفلوانزا ، ويروس هاي كرونا ويروس فصلي و غيره ، وقتي افراد براي اولين بار در معرض اين ويروس ها قرار مي گيرند ، عفونت معمولاً شديدتر است و به همين دليل مصونيت نسبي دارد.” كاملاً نه) ، كه از ماهها يا سالها بيشتر افراد را در برابر عفونت محافظت مي كند و بعد از چند سال ، اگر فردي آلوده شود ، عفونت بدون علامت است يا بسيار خفيف است. به همين دليل ، ويروس SARS-CoV-2 نيز از اين قاعده مستثني نيست و دقيقاً مانند ساير ويروس هاي كرونا ويروس تنفسي در انسان و حيوان رفتار مي كند. فقط در صورت عدم مصونيت قبلي در جامعه ، او براي مدتي حركت كرد تا مانند ساير ويروس ها به تعادل برسد.
محققان اين پيشنهاد ، با مرور مقالات مختلف در اين باره ، مي گويند دليل اعتقاد زياد به عفونت مجدد بيش از واقعيت موجود در ايران اين است كه در بيشتر موارد (نه در همه موارد) روشهاي آزمايشگاهي ، CT يا تشخيص باليني در يكي از موارد موارد اول يا دوم ، آنها اشتباهات كاذب و نتايج مثبتي مرتكب شده اند.
محققان گفتند: “با ورود Covid-19 ، سيستم مراقبت هاي بهداشتي ما به طور ناگهاني با هجوم عظيم نمونه هاي آزمايش مواجه شد.” در هفته هاي اول ، تنها چهار مركز در كشور ويروس را شناسايي كردند و سپس بسياري از آزمايشگاه هاي مولكولي در كشور منفجر شدند. بسياري از افراد از تخصص هاي آزمايشگاهي غيرمرتبط ، بخش هاي تشخيص مولكولي و ويروس شناسي را راه اندازي مي كنند و برخي از زمينه هاي تحقيق در حال ورود به اين زمينه هستند. توسعه كمي آزمايشگاه ها توسط افراد با تجربه كمتر مي تواند كيفيت را فدا كند. حتي آزمايشگاه هاي متعلق به افراد باتجربه تعداد آزمايشات را به طور تصاعدي افزايش مي دهد.