چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۰۳

آئين افتتاحيه برنامه‌هاي يادروز سعدي برگزار شد

اطلاعات جامع تخصصي تكنولوژي و موبايل هاي هوشمند را در اين وبلاگ بيابيد.

آئين افتتاحيه برنامه‌هاي يادروز سعدي برگزار شد

۵ بازديد

گزارشگر يك / پاس آستانه اولين روز ارديبهشت جلالي ، روز بزرگداشت شيخ اجل سعدي شيرازي ، در شيراز و در مراسمي به احترام اين شاعر مشهور كه به مدت يك هفته ادامه دارد ، در شيراز آغاز شد. مراسم تحليف شاعر مشهور ايراني شيخ مصلح الدين سعدي شيرازي عصر سه شنبه 30 فروردين ماه …

منبع: گزارشكر يك
آئين افتتاحيه برنامه‌هاي يادروز سعدي برگزار شد

آئين افتتاحيه برنامه‌هاي يادروز سعدي برگزار شد https://reporter1.ir/آئين-افتتاحيه-برنامه‌هاي-يادروز-سعدي/ گزارشگر يك Tue, 20 Apr 2021 18:57:31 0000 فرهنگي https://reporter1.ir/آئين-افتتاحيه-برنامه‌هاي-يادروز-سعدي/

گزارشگر يك / پاس آستانه اولين روز ارديبهشت جلالي ، روز بزرگداشت شيخ اجل سعدي شيرازي ، در شيراز و در مراسمي به احترام اين شاعر مشهور كه به مدت يك هفته ادامه دارد ، در شيراز آغاز شد. مراسم تحليف شاعر مشهور ايراني شيخ مصلح الدين سعدي شيرازي عصر سه شنبه 30 فروردين ماه …

منبع: گزارشكر يك
آئين افتتاحيه برنامه‌هاي يادروز سعدي برگزار شد

گزارشگر يك / پاس آستانه اولين روز ارديبهشت جلالي ، روز بزرگداشت شيخ اجل سعدي شيرازي ، در شيراز و در مراسمي به احترام اين شاعر مشهور كه به مدت يك هفته ادامه دارد ، در شيراز آغاز شد.

مراسم تحليف شاعر مشهور ايراني شيخ مصلح الدين سعدي شيرازي عصر سه شنبه 30 فروردين ماه سال گذشته با حضور و سخنراني مقام معظم رهبري فارس و رهبران نماز جمعه ، رئيس جمهور پاس ، رئيس مركز مطالعات سعدي برگزار شد. ، مدير دفتر رهبري فرهنگي و اسلامي ، شيراز ، مدير ميراث فرهنگي پارس ، افتتاح شد.

معناي سعدي در راز شعر او ريشه دارد.

در اين مراسم نمايندگان سران ارشد استان فارس و امام جمعه شيراز ويژگي هاي شخصيتي سعدي را يادداشت كردند.

آيت الله لطف الله دژكام با توجه به محبوبيت اين شاعر به دليل ويژگي ها و اسرار نهفته در افكار و آثار خود ، به مانا و شهرت در جهان سعدي اشاره مي كند ، وي گفت: اگر اين ويژگي ها را خودمان ايجاد كنيم ، اسرار و رازهاي جاودانگي براي هميشه باقي مي مانند ، همانطور كه سعدي و حافظ باقي مي مانند و بزرگاني مانند سعدي و حافظ باقي مي مانند.

نمايندگان رهبران عالي استان فارس نكونامي را يكي از صفات سعدي توصيف و اضافه كردند. همانطور كه سعدي خود در غزل معروف خود گفته است ، “سعديا ، مرد نكونام هرگز نخواهد مرد … آنچه كه نبايد نام او مي مرد ، مرده است. با تشكر از اين نكونامي ،” نكومي “نيز به ياد جهان هرچه بيشتر زنده بماند ، هرچه بيشتر درباره شرايط و تاريخچه سعدي بخواند ، بيشتر اطلاعاتي در مورد نكونامي كسب مي كند و آشنايان دفن وي در طول تاريخ به دليل خوبي ، رحمت و عشق به انسان شناخته مي شوند.

آيت الله دژكام عشق سعدي را از مهمترين ويژگيهاي وي دانست و گفت: “سعدي در مورد ابراز عشق شما به ريشه جهان ، ابراز عشق شما به خوبي و مهرباني ، و ابراز عشق خود به انسان و انواع مختلف مردم ، انبيا و خانواده ها ، پيامبران و صدقه و فضيلت سر و صدا كرده است. يون گفت: “اگر عاشق و جواني شوي ، غمگين هستي … عشق محمد كافي است و “خانواده محمد” محور عشق اوست.

نماينده ولي فقيه در ايالت فارس كه ميراث زيبايي شناسي و زيبايي شناسي شيخ آزال است ، با اشاره به ساير اسرار و اسرار خود از ايران و تاريخ جهان گفت: زيبايي سعدي بيش از 7 قرن تكرار شده است ، و كسي وجود ندارد. وقتي كسي پا به اين وادي گذاشت ، با دست پشيماني برگشت و در اوج معناشناسي و زيبايي شناسي ، آقاي سعدي به ما همه مزاياي زيباترين و جاودانه ترين كلمات را آموخت. بيش از 1200 آيه قرآن جهاني از ديوان شيخ اجل تضمين شده است.

آيت الله دژكام زندگي پس از مرگ سعدي را چهارمين ويژگي بارز اين شاعر فرهيخته عنوان كرد و گفت: سعدي دنيا را به اندازه كافي براي خوردن غم دنيا نمي ديد و اگر غمگين بود غم زندگي پس از مرگ بود. شما اوج مشكلات و سختي هاي گذشته در تاريخ آن زمان را مي دانيد. سعدي دوباره خوشحال و مست بود زيرا ذهنش به زندگي پس از مرگ بسته شده بود. و جهان بيني او اين است كه اين خانه گذرگاه نيست ، بلكه ذهن او را مي بندد ، و او اين قصد را براي خود مي سازد و مي گويد: “دنيا به او حسادت نمي كند … و نه بيهوده وجود و غيبت او را عزادار مي كند.

امام جمعه شيراز به احترام استاد سخان سعدي شيرازي گفت: “مردم در آن زمان ، افرادي كه داراي اين ويژگي هاي زيبايي و زيبايي ، زندگي پس از مرگ و عشق به طور كلي هستند ، نفس پرستي هستند ، همه چيزهاي خوب زبان سعدي براي همه انسانهايي كه آرزو مي كنيم.

شخصيت سعدي تحمل ، اميد و تدبير است.

دومين سخنران اين مراسم ، استاندار فارس ، با بيان اينكه سخنان اين استاد املايي بي بديل فارسي كلمات اعتدال است و شخصيت وي سياست تحمل ، اميد و تدبير است ، گفت: صداي سعدي صداي آشنايي است و آينه روياها براي همه سنين و نسل ها است امروز ، در پيامدهاي تلخ شيوع تاج ، اين صدا از هر زمان ديگري در سراسر جهان ، در مرزها و خارج از مرزها ، به ويژه در ايران معروف ، واضح تر و بلندتر است . استاد ، لازم است سعي كنيد فرد را از احساس همدلي و درد عمومي رها كنيد.

عنايت الله رحيمي با اشاره به اينكه كار ارزشمند سعدي در اعتقادات ، ارزشها و فرهنگهاي متعالي و ممتاز ايران اسلامي ، و تعاملات با يكديگر پيشگام است ، گفت: “سعدي همه دنيا را يك بدن واحد مي داند و به شرح زير به رنج انسان فكر مي كند. اين يك رنج مشترك است.” او مي داند كه اگر دنيا خوب باشد ، ما در وضعيت خوبي خواهيم بود.

رحيمي ادامه داد ، دعوت به همزيستي جامعه بشري را از مهمترين اهداف سعدي دانست. سعدي نه تنها شاعر يا نويسنده است ، بلكه يك مصلح اجتماعي بزرگ است كه پايه و اساس يك فرهنگ غني و روح يك ملت بزرگ را بنا نهاده است. لباس هاي مجللي كه در آينه ادبيات فارسي منعكس شده است ، به جهانيان داده شده است و نام او در نيكي از كتب آسماني ذهن جاودانه و ماندگار است.

نماينده ارشد دولت محلي با اشاره به سخنوري سعدي گفت: در آسمان ادبيات و فرهنگ گلستان ، يك گوهر درخشان بي بديل آيينه واقعيت اجتماعي است و “آنچه” است را از چشم بيننده منتقل مي كند. او در باغ منحصر به فرد خود ، جام روح كساني را كه در مقياس “خوبي و ضرورت” علاقه مند به اخلاق و دانش هستند پر مي كند. او در جلسات و شعرهاي خود ، مشاوره ، تدبير و اميد را القا مي كند. او در اشعار غنايي خود ، عشق و نشاط را در ترجمه هاي مختلف ، گرم و بديع توصيف كرده و جوانه هاي چشايي عاشقان را شيرين و شيرين مي كند. در يك كلام: “سادي با گفتن خيلي شيرين زنده مي شود.

سخنان سعدي همه را به خدمت به مردم دعوت مي كند.

كوروش كمالي سروستاني ، رئيس مركز تحقيقات سعدي ، نيز فلسفه خلقت را مسئله اي چند وجهي دانست كه ريشه در علم ، فلسفه ، كلام و عرفان دارد.

مدير مركز سعدي گفت: “ديدگاه كورانيك در اين مورد نشان مي دهد كه خلقت هر موجودي در جهان به دليل اهداف و اهدافي است كه از ابتداي آغازين جهان آفرينش به سمت هدف حركت كرده اند. . “اين هدف براي او ايجاد شد كه انسان ، آسمان و زمين و هر آنچه در آن است هدف آن است ، و خداوند مفاهيمي مانند خليفه ، آزمايش را به انسان ارائه داد. رحمت و آمرزش ، عبادت و دانش ، خداپرستي ؛ شكرگذاري ، افكار و استدلال ، هدايت ؛ اين نشان دهنده رستگاري و بازگشت است و اينها همه اهداف و مفاهيمي است كه در متن صريح قرآن در فلسفه آفرينش ذكر شده است و عبور از همه اين توحيد است ؛ همجواري و دانش.

وي گفت كه او فلسفه جهان و انسان را دو حقيقت جدا نشدني مي داند كه مي توان آنها را در هر دو بخش نظري و عملي فلسفه در نظر گرفت. از اين رو؛ شريعت و انبيا از يك سو ، فلاسفه و حكما در قالب شاعران و نويسندگان از سوي ديگر. آنها سعي كردند گونه هاي انساني را از اهميت و ارزشهاي جهاني به انسانها ، اهميت و ارزشهاي انساني را به ارزشهاي معنوي و اخلاقي براي تكامل انسان ، كه از طبيعت جهان به قوانين طبيعي است ، كاهش دهند. اول يادت باشه

كمالي همچنان نقش شيخ اجل را در توصيف كرامت انساني و حفظ ارزشهاي آن برشمرد و كار وي را به عنوان تعريفي صحيح از زندگي شخصي و اجتماعي انسان ، دين و حاكميت امنيت ، صلح و عدالت اجتماعي مورد توجه قرار داد. دانش سعدي به شرح زير است: سياست و حكومت او اين حوزه اجتماعي را پوشش مي دهد. يعني به كار بردن مفهوم عرفان نظري بر عرفان عملي براي نجات جامعه ما. بنابراين ، از ديدگاه وي ، عارف شخصي است كه از حقايق آشكار ديني راضي نيست ، بلكه عميقاً در حقايق ديني فرو مي رود ، با مردم ارتباط برقرار مي كند و به فكر التيام زخم هاي جامعه و مردم است.

مدير مركز تحقيقات سعدي همچنين گفت: انسانهاي كامل در برخورد با عرفان اسلامي ، كه سعدي در متن و عينيت جامعه و در عرفان واقعي وجود دارد ، برون گرا هستند ، در حالي كه از كمال فكري ، كنش معنوي و تهذيب نفس برخوردار هستند. به عبارت ديگر ، “اين بدان معني است كه شما مي توانيد استدلال درست كنيد. دم بي قدم يك تكيه گاه ضعيف است” ، بنابراين او با احترام از همه افراد در هر لباس و موقعيتي براي خدمت به مردم دعوت مي كند.

آماده شدن براي بهره برداري از مجتمع فرهنگي سعدي

مصيب اميري مدير اداره ميراث فرهنگي ، گردشگري و صنايع دستي استان فارس از اتمام مجموعه فرهنگي سعدي خبر داد و گفت: “خوشبختانه ، اين مركز به عنوان يك مركز تحقيقاتي و علمي براي علاقه مندان خدمت خواهد كرد. اين همزمان با تبريك اين سخنران برجسته است.” زبان فارسي براي استفاده آماده خواهد بود.

اميري با اشاره به ساير قسمت هاي مجموعه فرهنگي سعدي گفت: “مجموعه 2700 متر مربع در كنار مقبره شيخ اجل واقع شده است و داراي چندين بخش از جمله كتابخانه و مركز اسناد با 432 متر مربع فضا است. فضاي نمايشگاه موقت.” مساحت 324 مترمربع ، 760 مترمربع خدمات. و فضاهاي عمومي ، در آنجا يك آمفي تئاتر است كه مي تواند 270 نفر را در خود جاي دهد.

وي افزود: عليرغم اين واقعيت كه اين فضا در كنار مقبره سعدي است ، اما طراحي آن از نظر بصري بر آرامگاه سادي تأثير نمي گذارد ، در حالي كه مجاورت آن با مقبره سادي جاي بحث دارد. علاقه مند هستند

اميري با بيان اينكه ساخت اين مجتمع توسط بخش خصوصي به اتمام رسيد خاطر نشان كرد: مجتمع فرهنگي سعدي با استفاده از چندين سال تأخير و توانايي هاي قانوني ماده 27 در پايان سال 1996 به بخش خصوصي منتقل شد كه مبلغ آن منتقل شد به بخش خصوصي. مبلغ 40 ميليارد تومان است.

اصلاح طلبان تدبير را در دلسوزي مي دانند

صابر سهرابي ، مدير فرهنگ و ارشاد اسلامي فارس نيز با بيان اينكه فرد نمي تواند به عشق اعتماد كند ، عاشقانه زندگي مي كند و مصلح الدين را نمي شناسد ، گفت: سعدي مرد خداست و در كار خود معتقد به گفتار است. گنجينه اي هنري از شاعران جهان ، با كليدي در پشت همه احساسات ، شعرها و كلمات ، و بادهاي پاييزي بهشتي را براي پيام بهار ايجاد كرده است.

سهرابي سعدي را عرفاني در سراسر جهان خواند و گفت: شيخ اجل عاشق گلستان و بوستان 18 در زيبا را به بهشت ​​گشود تا همه عاشقان را با عشق عاشقانه به بهشت ​​ادب و دانش دعوت كند. چپ. ، و شخصيت شاه. او اخلاق آنها را در اخلاق آنها مي داند و اخلاق آنها را به فضيلت رضايت آراسته است. وي زبان خانه هشتم را مهمترين عبارات و نشانه هاي حضرت دوست ، اسرار ناگفته و عشق كساني كه با او هستند مي داند.

دبيركل ارشاد فارس با اشاره به كار اين شاعر معروف گفت: اصلاح كننده دلسوزي را با دقت در نظر مي گيرد ، عشق و مستي جهان را به فروتني و رضايت از قضاوت خداوند محدود مي كند ، رضايت دنياي آموزش را تشخيص مي دهد و قند رفاه و قند رفاه را بيشترين مي داند اين مهم است كه او راه پاداش را دنبال خواهد كرد ، زيرا مي داند كه رازها و نيازهاي آن با عشق به نماز با خدا مرتبط است. وقت او با شما تا زماني كه چشم خورشيد بدرخشد او مي داند داشتن يك زندگي ناميرا خوب است .. بنابراين اعتماد به اين پنج روز انساني نيست.

سهرابي ادامه داد: سعدي عارفي است كه به راحتي روح و روان خود را وقف افراد بي انتها مي كند و هر كلمه عشق و علاقه ، بهشت ​​توبرت است كه هر كدام تا بيرون آمدن پيام به بهشت ​​ديگري باز مي شوند. در اين روز تلخ براي كل جهان و امروز مردم ما ، اين بهترين داروي طراوت براي سخنان و سخنان سعدي خواهد شد و طعم مردم ما با سخنان سپاسگزاري شيرين خواهد بود.

به گزارش گزارشگر يك ، مراسم افتتاحيه با قرائت دعاهاي حمد و صنعا توسط محمد معتمدي و شعرهاي دلنشين كيوان ساكت به پايان رسيد.

جشن ياد سعدي امسال با برنامه اي به نام “هفت شب به اخوان سعدي” كه شامل جلسات و سخنراني هاي تخصصي كارشناسان ، صاحب نظران و علماي سعدي است ، هفت روز ادامه دارد.

انتهاي پيام

منبع: گزارشكر يك
آئين افتتاحيه برنامه‌هاي يادروز سعدي برگزار شد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.